logZselici Homoktövisa természetes egészség

Homoktövises Alma Rostos Gyümölcslé - 2L


Hozzáadott cukrot, édesítőszert, tartósítószert, ízfokozót, színezéket és egyéb adalékanyagot NEM tartalmaz.

Összetevő: 88% rostos almalé, 12% rostos homoktövis velő
Kiszerelés: 2 literes aszeptikus tasakos csomagolású, légmentesen záródó csappal
Ár: 2.500,- Ft

Saját - vegyszermentes - gazdaságunkban termett homoktövisünk savanykás ízét almával szelídítettük meg ebben a rostos, szűretlen, egészséges és frissítő gyümölcslében.

A homoktövis bogyó nagy koncentrációban tartalmaz vitaminokat - A, B1, B2, B3, B6, B9, C, E, K, P vitamin - ásványi anyagokat (magnézium, nátrium, foszfor, vas, kálium, kálcium, cink, réz, szelén, mangán) antioxidánsokat, szerves savakat, aminosavakat, zsírsavakat (omega 3,6,7,9), flavonoidokat, polifenolokat és karotinoidokat. Ezek a bioaktív anyagok egymás jótékony hatását kölcsönösen erősítve, természetes módon képeznek hatékony védelmet, pozitív hatást gyakorolva az immunrendszerre, a szív- és érrendszerre, a gyomor és bélrendszerre.

Májtisztító, egészségvédő hatású, antioxidáns tartalma segíthet semlegesíteni a káros szabad gyököket, lassítja az öregedési folyamatokat, fokozza az erőnlétet, roboráló, vitalizáló hatású.

A homoktövis velőben lévő húsolaj magas omega 7 és omega 6 zsírsav tartalommal bír, karotinoid és E-vitamin tartalma jelentős. Gyulladáscsökkentő hatású, speciális zsírsavösszetétele csökkentheti a vér koleszterinszintjét, ezáltal lassíthatja az érelmeszesedési folyamatokat. Jó hatással van a nyálkahártyára, egészségesen tartja a bőrt, kiváló sejtregeneráló hatású.


Fogyasztási javaslat:

Kisgyermekek és felnőttek egyaránt - higítás nélkül- fogyaszthatják.

A légmentesen visszazáró csapos kiszerelésnek köszönhetően a velő nem érintkezik levegővel, ezáltal annak íze és minősége felbontást követően sem változik meg, több hétig is friss marad.

Fogyasztás előtt felrázandó és felbontást követően hűtőben tárolandó.