logZselici Homoktövisa természetes egészség

Bemutatkozás

Ültetvényünk Simonfán – a Zselic szívében – erdők ölelésében és a Zselic szelíd lankái közt valódi biokörnyezetben terül el. Gyümölcsösünk különböző pontjairól páratlan szépségű erdei és falusi panoráma nyílik, ahonnét vadon élő állatok és fészkelő madarak életmódja is megfigyelhető.

Ezen az idilli 4 hektáros területen, vegyszerek használata nélkül, az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint – a biológiai sokszínűség megőrzésére törekedve - termesztjük a homoktövist, ezt a kivételes hatású gyógynövényt, amely több, mint 200 bioaktív hatóanyaggal járul hozzá az immunrendszer és a szervezet megfelelő működéséhez.

Missziónk, hogy helyben megtermelt kiváló minőségű alapanyagból előállított minőségi termékeket kínáljunk fogyasztóinknak, hozzájárulva ezzel egészségük megőrzéséhez, illetve helyreállításához.

Termékeink kíméletes feldolgozási eljárással készülnek, tartósítószert, ízfokozót, színezéket és egy egyéb adalékanyagot nem tartalmaznak. Annak érdekében, hogy a homoktövis rendkívüli ereje érvényesülhessen és kifejthesse jótékony hatását, NATÚR termékeink összetevője 100% HOMOKTÖVIS, hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaznak.

Fontos számunkra termékeink minősége és megbízhatósága, ezért azok alapanyaga kizárólag a saját ültetvényünkön termesztett homoktövis.